כלי הבישול שישדרגו לכם כל ארוחה בלי הרבה מאמץ
הבשורות המעודדות הן שישנן דרכים לייצר מאכלים איכותיים ויפים באמצעות כלי בישול שמקצרים תהליכים מבלי לפגוע בביצועים. את התוצרים נוכל להגיש בכלי מטבח מסוגננים ומעוצבים להשגת המראה המבוקש לאינסטגרם או לפייסבוק, לפני שנותנים ביס והכל נאכל.
לפניכם הכרות עם מגוון כלי בישול שמזרזים את השהות במטבח והצעות לכלי הגשה ייחודיים להשלמת החוויה.
מחבת הפסים למנות גריל משובחות
מתחשק לכם לצרוב סטייק או לטגן דג ולשמור על עושר הטעמים של המנות מבלי שהתוצרים יתבשלו במיצים של עצמם והטעם ייפגע?
פלנצ'ה זה בדיוק מה שאתם צריכים. מדובר במחבת פסים סופר שימושית עבה ועם רכסים, שמסייעים לשומן לזרום מהתוצר.
תחתית האינדוקציה של המחבת מצוינת לצריבה ברמה אחידה כך שהבשר נצרב אך לא נשרף ומבפנים הוא רך. לא דרוש הרבה שמן להשתמש בפלנצ'ה ולכן היא גם מועדפת בקרב מי ששומר על בריאות והאוכל מוכן יחסית במהירות והתוצאה נהדרת.
בחרו מחבת פסים איכותית מאלומיניום יצוק או נירוסטה נון סטיק, כדי שהאוכל לא יידבק לתחתית וודאו שהיא אכן עומדת בטמפרטורות גבוהות ומתאימה לסוג הכיריים שברשותכם.
מבשלים בלחץ – נהנים מהתוצאה
אווירה לחוצה במטבח לא מוסיפה להנאה, אבל כאשר מדובר במוצר פרקטי כמו סיר לחץ – ללחץ יש אפקט מוצלח.
הסיר בעל מכסה אטום ווסת מיוחד שתפקידו לשחרר אדים בצורה מבוקרת והוא מעלה את נקודת הרתיחה במים של הסיר כך שהאורז, למשל, מתבשל במהירות.
סיר לחץ יכול לעזור לכם בהכנות שונות לקראת הבישול כמו הפשרה של בשר קפוא או בהכנת המנה עצמה. הוא בעל יכולת נפלאה לאצור את נוזלי הבישול, הטעמים והערכים התזונתיים ומתאים למגוון מאכלים כמו קטניות וצלי. הדגמים המתקדמים כוללים טיימר דיגיטלי ואפשרות לכוון לתוכנית המועדפת בהתאמה אישית.
לקצוץ במהירות – להגיע ליעד המבוקש
הכינו את הידיים כי לפעמים כל שצריך זה סכינים טובים, אבל לעיתים פעולת החיתוך אורכת זמן רב ואם אפשר להחליף אותה מעת לעת כשנדרש בקוצץ מהיר יותר – מה טוב.
במיוחד קיצוץ ירקות לסלט או לבישול, כאשר רוצים להקפיד על חיתוך סימטרי ומהיר כדי לזרז את ההכנות במטבח. כאן נכנסים לתמונה קוצצי ירקות שמייעלים את העבודה עם להבים ומשוטים לערבוב, כולל פתח ייחודי שדרכו ניתן לצקת נוזלים לטובת הבלילה ובסיס יציב שמונע החלקה.
פורסים ומגרדים בקלי קלות
על אותו משקל של הקוצץ, קחו בחשבון שמלאכות רבות במטבח ידרשו מכם לגרד ולפרוס כמו למשל, לגרר גזר לקראת העוגה או תפוחי אדמה לצורך הכנת מחית פירה.
כדי למנוע כאבים ביד ולאפשר תהליכים מהירים יותר נכנסות לפעולה פומפיות רב תכליתיות עם סכינים לפריסה ומגרדת דקה ומגרדת עבה, כדי שתקבעו גם את סוג הגירוד והפריסה המועדפים.
לסחוט את המקסימום מהפרי
מעוניינים לשדרג את חוויית האירוח במיץ תפוזים או פירות הדר טריים? סחיטה ידנית עלולה לקחת זמן רב ולגבות מאמץ משמעותי, אבל ישנן מסחטות דקורטיביות שייראו נפלא במטבח המעוצב שלכם ויאפשרו לכם לסחוט בקלות ובהנאה. מדובר במסחטות ממתכת יצוקה עמידות ויציבות שבהנפה קלה יאפשרו לכם לסחוט והן מגיעות עם טבעת גומי למניעת תזוזה של המסחטה.
אל תשכחו להצטייד גם בכלי הגשה ססגוניים לאחר שעטפתם את השולחן במפה כך ששולחן האוכל במטבח, בפינת הישיבה ואפילו בסלון או במרפסת ייראה נפלא. הוסיפו כלים מעוצבים, סכו"ם דקורטיבי מרשים, כוסות יין וכוסות שתייה וקדימה לסעודה. שיהיה בתיאבון!