יש אנשים שסוג השופינג החביב עליהם הוא קניית כלי מטבח. אבל הפעם אנחנו כאן לא בשביל הכלים שאנחנו נורא רוצים ואוהבים, אלא בשביל אלה שאנחנו באמת צריכים.

בשנים האחרונות אנו עדים לעלייה ניכרת במספר האנשים שרוכשים כלי מטבח
בין אם זה מתוך צורך אמיתי ובין אם זה מתוך חיבה עמוקה לבישול ואפייה,
מה שמביא אותם לקנות מוצרים חדשים למטבח, לעיתים תכופות.
השינוי בתרבות האוכל, האפייה, הבישול ומה שביניהם הפכו לחלק חשוב מחיינו.
בעבר, העבודה במטבח היתה אורכת שעות, שלא לדבר על העמידה הממושכת על הרגליים, החום והעייפות.
כלי מטבח שהיו נתונים ביד הבשלן היו פשוטים, קונבנציונליים ומעטים.
כיום עולם כלי מטבח
השתנה מן הקצה אל הקצה, בחלוף השנים הומצאו כלים ידידותיים ופונקציונלים למשתמש
שהפכו את חיי הבישול לקלים, מהנים ובעיקר מהירים יותר.

 

וכעת השאלה כיצד מתוך עשרות ומאות כלי מטבח בוחרים את הכרחי ביותר, שאי אפשר להסתדר בלעדיו?

נעזרנו באנשי מקצוע והכנו לכם רשימה של ציוד שהוא חובה בכל מטבח, מהבשלן החובב ועד הבשלן המקצועי.

 

סכינים
אם יש כלי אחד שכל אוהבי המטבח, המקצוענים והחובבים כאחד, יסכימו לגביו, זה שכל מטבח צריך סכין שף.
ואין צורך להיות שף על מנת להשתמש בסכין שף. ההפך הוא הנכון, כל בשלן מתחיל חייב לרכוש לו סכין יציבה וטובה, המתאימה לו מבחינת משקל ויציבות. מה מומלץ לקנות? הסכין שאתם רוכשים צריכה להיות באורך 20-17 סנטימטר, והלהב שלה צריך להיות בולט מהידית (כלפי מטה). הסכין הזו אמורה לשמש אתכם לכל מטרה במטבח, והכלל הוא ככל שהלהב ארוך יותר, כך יהיה קל יותר לחתוך דברים גדולים יותר.

 

כלי אחסון
גם כאן אנחנו נוכל למצוא כלים במגוון גדלים וסוגים שמתאימים לבשלנים החובבים שאינם משתמשים הרבה במטבח ובכל זאת צריך כלים מסוימים בשביל לייצר סדר, ולצד זה נמצא כלי אחסון המיועדים לאנשים שבישול ואפייה הם דרך חיים בשבילם. מדובר על כלים הרבה יותר משמעותיים ורציניים, מן הסתם.

 

קטנים וחיוניים
משפחה שבלעדיה החיים במטבח הם כמעט בלתי אפשריים,
כלי מטבח פרקטיים וקטנים הכוללים את כותש השום, פומפיה עם סוגים שונים של חריצים הנותנים מענה לכל צורך.
כמובן שמומלץ לצייד כלי מטבח גם במיני מגרדת וזאת עבור הצרכים הקטנים יותר כדוגמת שום, גבינת פרמז'ן וכדומה.
סינרים למטבח, לניגוב ידיים ושמירה על בגדים נקיים. בנוסף אסור לשכוח את הכלים הבאים: קולפן חזק כדי לזרז את עבודות הקילוף, מסננת -  גם כאן מומלץ להצטייד בכמה, האחת גדולה ומפלסטיק עבור סינון פסטות, ירקות ושאר חברים, השנייה קטנה יותר עבור אורז, קטניות וכדומה. משטח חיתוך- עדיף עם הגנה אנטי בקטריאלית.

 

סירים ומחבתות
סיר איכותי תפקידו לאגור חום בצורה טובה, ואז לפזר אותו באחידות.
לכן מומלץ לרכוש סיר עם תחתית עבה. סיר בעל תחתית עבה ישמש אתכם לכל סוגי המאכלים והתבשילים,
ולצדו אתם בהחלט מוזמנים להחזיק גם סיר נירוסטה, קל וזול יותר.
בכל מטבח יש צורך בלפחות 2-3 מחבתות בגדלים ובעומקים שונים,
מומלץ לבחור מחבת איכותי עם ציפוי אבן שיש ולפחות מחבת טפלון אחד עמוק עם מכסה.
עליכם לרכוש כלי מטבח בהתאם להרגלי הבישול והצרכים הייחודיים שלכם, לכן בכל מטבח צריך מחבת בגודל מתאים להכנת חביתות, ומחבת יחסית גדול ועמוק למגוון שימושים.

 

מערכת כלי הגשה
לאחר שבחרתם את כלי הבישול כעת תוכלו לרכוש גם כלי אוכל והגשה, אלו כלי המטבח עליהם יוגש כל עמל הכפיים שלכם. צלחות, מרקיות, קעריות, קערות להגשה ועוד. ניתן למצוא מבחר של צלחות וכלי הגשה של קורל אלו צלחות חזקות ועמידות מאד, עשויות מזכוכית מחוסמת, הן קלות מאד, אינן נשרטות ושומרות על הברק לאורך שנים, כמו כן הן מגיעות במגוון עיצובים, וניתנות לשימוש בתנור במיקרוגל ובמדיח כלים.



אפשרויות משלוח

  • איסוף עצמי בחינם
  • משלוח צ`יטה שופס (מוצרים קטנים עד 20*15 סמ) 19.00 ₪
  • משלוח לבית (חינם מעל 299) 39.00 ₪

אפשרויות תשלום

  • תשלום באשראי
  • תשלום
  • תשלוםבטלפון
דלג לתוכן מרכזי